Om Textilgruppen


Efter mer än 30 år i branschen vet vi vad som krävs för att en textil ska kännas fullgod för hotell och restauranger. Vårt värdefulla samarbete med tvätterier har också berikat oss – de om några vet vad som krävs. Lättskötta textilier som håller i längden – det är vad vi levererar!

Vi kommer gärna till er!

När textiler kommer på plats i sin rätta miljö går det verkligen att göra sitt val. Vi kommer mycket gärna till er för en provdukning eller bäddning med flera alternativ. Material, färgställningar mm är verkligen något vi brinner för och delar med oss av.

Sortiment

Här på hemsidan presenterar vi vårt bassortiment. Det löser nästintill de flesta av våra kunders behov av textilier. Vi vill dock poängtera att vi enkelt tar hem varor som ligger utanför våra vanliga lagervaror. Specialsydda buffékjolar, sängkappor och förkläden är bara några exempel. Vi ser till att välja bästa möjliga alternativ utifrån era behov och önskemål.

Skötselråd

Vi bistår mer än gärna med skötselråd för att ni ska uppnå bästa möjliga resultat och ett långsiktigt sätt att hantera era textilier.

Leveranssäkerhet och kvalitet

Våra egna krav är högt ställda med målet att uteslutande leverera bra produkter med följande ledord som utgångspunkt:

Kvalitetskontroll

Samtliga produkter genomgår noggrann kvalitetskontroll innan leverans.

Leveranssäkerhet

Bästa tänkbara leveranstid, dessutom levererade på utlovad tid är A och O för oss. Våra leverantörer är därför utvalda med största omsorg. Vi satsar bara på de bästa kvaliteterna till rimliga priser. Och vi levererar direkt till dig – utan mellanhänder!

Kommunikation

Snabb och korrekt kommunikation med såväl kunder som leverantörer borgar för högsta leveranssäkerhet, i god tid.